Geneeskruid

Natuurlijke geneeswijzen

Cursus Handmassage, september

Handmassage is een laagdrempelige manier van aanraken. Tegelijk ook een prachtige vorm van contact. Dit is een echte “doe workshop” waarin je leert om zelf een ontspannende handmassage te geven. Of je nu klachten hebt of niet, je armen en handen hebben dagelijks een hoop te verduren. Een beetje extra aandacht is niet overbodig. Een handmassage werkt net als een voetmassage ontspannend voor lichaam en geest. Het grote voordeel van een handmassage is dat je het overal kunt doen en dat je er bijna niets voor nodig hebt.
handmassage
In deze workshop leer je hoe je een ander op een verantwoorde manier een ontspannende massage aan de handen en onderarmen kunt geven. Je ondergaat de massage zelf ook doordat een ander op jou oefent. Met behulp van een duidelijk cursusboekje kun je daarna zelf aan de slag met handmassage. Dit is een erg fijne massage om te kunnen geven als je met mensen werkt.

Kosten:
€ 25, p.p. (inclusief cursusboekje en koffie/thee).

Datum:
3 september van 10.30 en 13.00 uur

De cursus gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn aangemeld.

Inschrijving en informatie via het contactformulier

De workshop handmassage kan ook aan groepen gegeven worden tegen een groepstarief dit kan op afspraak (heel leuk is bv een familiedag in Hortus Arcadië met taart, koffie/thee en workshop en tijd ervoor of erna om de botanische tuin te bezichtigen).

Adres Hortus:
Hortus Arcadië
Adres: d’Almarasweg 22d, Nijmegen
Telefoon: 024-3561409
Website: hortus-arcadie.nl

Comments are closed.